Denizli'nin başarısında önemli bir yere sahip olan Körfez Dershanesini ziyaret eden Sayın Abdülkadir Demir dershanenin Zaferbey Şubesi Müdürü Sarper Soyaslan tarafından karşılandı. Oldukça sıcak bir atmosferde geçen görüşmeye İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabahattin Akgül  de katıldı.

YGS'de il olarak Türkiye 3.sü olmanın kendisini çok memnun ettiğini belirten Vali Demir, bu başarının bir ekip çalışması olduğunu, okullarıyla, dershaneleriyle, bilinçli veli ve öğrencileriyle bu başarının elde edildiğine inandığını söyledi.

Aynı başarının ikinci basamak olan LYS'de de elde edilmesinin artık şart olduğunu, başarı çıtasının yükseldiğini ifade eden Demir, "Hep beraber taşın altına elimizi koyarak yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

Dershanelere verdiği destekten dolayı ilk Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül ve Vali Abdülkadir Demir'e teşekkürlerini sunan Sarper Soyaslan, Körfez olarak maddi kaygıyı hep ikinci planda ele aldıklarını, öğrenci başarısına endeksli bir çalışma içinde oldukların, bunun için de gece gündüz demeden fedakarane gayret içinde olan bir öğretmen kadrosuyla çalıştıklarını ifade etti. İki sene öncesine kadar Meltem adıyla yöresel bir dershane hüvviyetinde çalıştıklarının, Ege ve Akdeniz bölgesinde hizmet veren Körfez zincirine dahil olarak daha modern ve teknolojik bir eğitim ağına kavuştuklarını belirten Soyaslan; bütün sınıflarda akıllı tahta olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Sınıflarda akıllı tahta olmasının önemli olduğunu biliyoruz. Ancak bunun yetmediğini söylemeliyim. Eğer akıllı tahta içeriği dolu değilse ve bu öğrenciye ulaştırılamıyorsa öğrenme tam gerçekleşememektedir. Bu nedenle Akıllı Defter adı altında öğrencilere verdiğimiz ders dokümanı ile tahtada yer alan bilgileri öğrenciye ulaştırıyor ve onun üzerinden öğrenmeyi gerçekleştiriyoruz. Bir ders saatinde 10-12 soru çözebilen bir öğretmen, akıllı defterlerin öğrencinin elinde olması dolayısıyla 30-35 soru çözebilmekte, bu da zamanı daha verimli kullanmamızı sağlamaktdır.

Birebir etüt sistemiyle öğrencilerin çözemediği soruları öğretmenine sorma imkanı sağladıklarını, verdikleri ana dokümanların çözüm DVD'leri ile birlikte verildiğini, bunun da öğrenciyi çok rahatlattığını söyleyen Soyaslan, en çok öğrencisi olan bir dershane olmalarının, sorumluluklarını bir kat daha artırdığını ifade ederek ziyaretlerinin kendilerine moral verdiğini ifade etti.