Denizli Özel Servergazi Sabiha Süt İlköğretim Okulu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı törenle açıldı.

  Okulun açılış törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

  Bakan Ertuğrul Günay, hayırsever Ahmet Süt'ün eşi adına böyle bir okul yaptırmasının çok anlamlı olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Çocukların kişiliğinin ana karnından başladığına değinen Bakan Günay, “Eğer analar mutluysa çocukların mutluluk temeli atılmış demektir. Ülkemizde ne kadar eğitim kurumu açılırsa, ne kadar üretim yatırım yapılırsa, yaşadığımız sorunlardan o zaman kurtuluruz” dedi.

  Yapılan konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesi Bakan Günay, Vali Demir ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Bakan Günay daha sonra sınıfları gezdi.