Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları projelerinden başarılı bulunanları, TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji Fuarı’nda sergiledi. Etkinliğe, okul idaresi ve milli eğitim yetkililerinin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdi.

Gerek sportif faaliyetlerde gerekse okullar arası bilgi yarışmalarındaki dereceleriyle çok sayıda başarıya imza atan Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu, TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji Fuarı’ndaki projeleri ile de büyük takdir topladı.

Pamukkale
İlçesi’ndeki okulun etkinliğine, Kaymakam Veysel Beyru ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan da katıldı. Velilerin büyük ilgi gösterdiği fuarda, bir yıllık emeklerini davetlilerin beğenisine sunan çocukların heyecanları görülmeye değerdi.
Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan, standları gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ile proje danışmanları olan öğretmenlerine teşekkür edip başarı diledi. Erdoğan’a, ziyareti sırasında Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu Müdürü Çetin Özbacak ile okul idarecileri de eşlik etti.
Okulun etkinlik salonunda yan yana standlar kuran öğrenciler, projelerini nasıl hazırladıklarını ve ne yapmayı amaçladıklarını başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan olmak üzere merak eden tüm konuklarına tek tek anlattı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan, standları gezdikten sonra fuara gelen bazı velilerle de görüştü. Ayrıca, okul idaresi ile öğretmenlerinden de neler yaptıkları hakkında bilgi edindi.

Okul Müdürü Çetin Özbacak, öğrencilerinin başarısını artırmak için her türlü etkinlikte yer almaya çalıştıklarını, bunlardan birinin de TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji Fuarı olduğunu söyledi. Ayrıca, çocukların öğretmenlerinin danışmanlığında hazırladıkları projelerini velileri ile de paylaşarak, daha sosyal olmalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Özbacak, bu arada gösterdikleri ilgiden dolayı Kaymakam Beyru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ile vatandaşlara teşekkür etti.