MEB tarafından gerçekleştirilen TEOG Sınavlarına Türkiye genelinde 1 milyon 174 bin 427 öğrenci katıldı. TEOG sınavı sonuçlarına göre Servergazi Eğitim Kurumlarından 6 öğrenci 120 sorunun tamamımı doğru cevapladılar. Öğrenciler karne sevinciyle birlikte bu başarınında mutluluğunu yaşadılar.
Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz toplam altı branşta 120 sorunun yöneltildiği sınavda, hem ders hem de toplam puanda geçen yılki TEOG başarılarını daha da geliştirdiler. Öğrencilerimizden Dilara Nazalı, Hamide Şevval Temiz, Havva Aylin Günay, Melisa Demirel, Zeynep Çırnaz ve Faruk Rıza Öz sınavda sorulan toplam 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek öğretmenlerinin ve ailelerinin iftihar kaynağı oldular. Ayrıca 120 sorunun 119’unu doğru cevaplayan 19, 118’ini doğru cevaplayan 25, 117’sini doğru cevaplayan 33 öğrencimiz vardır.” diye konuştu.
Yalçın, Geçen yılki TEOG sınavlarında 503.5 puanla Ozan Kaymak ve Halil Alperen Gözeten ‘in Türkiye Birinciler Birincisi olduğunu belirten Genel Müdür Yalçın, Servergazi ’de başarı tesadüf değil fedakarlık azim ve gayretle elde edilen gelenektir.” dedi. 

Denizli’nin en değerli eğitim markası olan Özel Servergazi Eğitim Kurumlarının sadece bireysel başarıda değil kitlesel başarıda da rekor kırdığını ifade ederek bu yıl daha çok öğrencinin başarılı olduğunu toplam net ortalamamız, 120 soruda 110 net, 100'lük not ortalaması ise 92 puandır ”dedi
Başarının kaynağı olan öğretmenleri kutlayan Yalçın, öğrencilerimizi tebrik eder ailelerini kutlar ve başarımızı tüm Denizli’mize armağan ederiz şeklinde konuştu…