Denizli'nin Merkezefendi Sevil Kaynak Ortaokulunda gerçekleştirilen ödül merasiminde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.
2015-2016 eğitim öğretim yılı 1.Dönem TEOG’da tüm soruları cevaplayarak büyük başarı gösteren öğrencileri birer çeyrek altın ve kalem seti ile ödüllendiren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Geleceğimizin teminatı sevgili gençler sizleri tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkemizin yarınları geleceği sizlerin elinde. Bu güzel tabloyu sürekli olarak görmek istiyoruz. Milli Eğitim camiası olarak tek hedefimiz var oda öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde yetiştirmektir. Bugün burada olan öğrencilerimiz TEOG’da tüm soruları sıfır hatayla eksiksiz yaptılar.
Böyle başarılı öğrenciler yetiştiren anne-babalara ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Başarının artırılması adına sizlere layık olan eğitim kurumlar yapmak için çabalıyoruz. Şu an geldiğimiz noktanın en güzel örnekleri sizlersiniz. Bunun devam etmesini temenni ediyorum. Değerli gençler büyüklerinizin sözünden çıkmayınız. Sizi doğru bir şekilde yönlendirecek olan onlardır. Hepinizi tekrar tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.