HABERDENİZLİ.COM

Proje ortakları arasında Pamukkale Üniversitesinin de yer aldığı ve 1 Ocak 2018’de başlayan Erasmus+ Sport kapsamındaki Avrupa Spor Liderliği Programı (ESLP) projesinin son toplantısı online olarak düzenlendi. Projenin İspanya’da yapılması planlanan final toplantısı, dünyada devam etmekte olan Covid-19 salgın önlemleri nedeniyle online olarak gerçekleşti.

Proje yürütücüsü olan Universidad Católica San Antonio de Murcia’nın (UCAM) ev sahipliğinde yapılması planlanan ancak online gerçekleştirilen toplantıya İspanya, İtalya, Türkiye, Malta, Yunanistan ve İngiltere’den toplam 28 kişi katıldı. Online gerçekleştirilen toplantıya: Pamukkale Üniversitesi proje ekibinden; Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı ile birlikte Öğretim Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi Yeliz İlgar Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Y. Aytül Dağlı Ekmekçi ve Arş. Görevlisi Alper Yıldız katıldı.

Toplantıda Pamukkale Üniversitesi bünyesinde projeye dair hayata geçirilen çalışmalar hakkında proje ortaklarına bilgiler veren Proje Koordinatörü Doç. Dr. Mülazımoğlu Ballı proje boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin ulaştığı öğrenci sayısı, aktivite çeşitliliği, öğrencilerin tanımlayıcı bilgileri, spor liderlerinin ve mentörlerin görüşleri ve yapılan nitel ve nicel analizler hakkında ayrıntılı bir rapor sundu.

Ayrıca proje çıktılarının değerlendirildiği toplantıda sürdürülebilirlik konusunda fikirler de ortaya konuldu. Öğrenci odaklı çeşitli sportif etkinliklerin uygulandığı, gençlerin profesyonel iş hayatına donanımlı bir şekilde hazırlanmasına zemin hazırlandığı, Pamukkale Üniversitesinde on sekiz ay süren ve başarılı şekilde yürütülen proje ile on üç öğrenci, spor liderliği eğitimleri ve sektörün önde gelen işveren ve uzmanlarından mentörlük hizmeti aldı.

Tek Türk Üniversite Ortağı PAÜ Olan, ESLP’nin Son Toplantısı Online Ortamda Gerçekleştirildi

Tek Türk Üniversite Ortağı PAÜ Olan, ESLP’nin Son Toplantısı Online Ortamda Gerçekleştirildi

Tek Türk Üniversite Ortağı PAÜ Olan, ESLP’nin Son Toplantısı Online Ortamda Gerçekleştirildi