Araştırmacı, yenilikçi, öğrenci odaklı eğitim öğretim teknikleriyle öğrencilerine hayat boyu sürecek başarının yolunu açmayı hedefleyen TED Denizli Koleji; uygularken öğreten, öğretirken eğlendiren bir dünyanın kapılarını 29 - 30 Ağustos 2015 tarihlerinde Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde ve 31 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında TED Denizli Koleji Kampüsü’nde Denizli’li çocuklar için açıyor.
 
Denizlili çocuklar,  29 - 3O Ağustos 2015 tarihlerinde 12.00 – 19.00 saatleri arasında Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde ve 31 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihlerinde ise her gün 13.00 - 16.00 arasında TED Denizli Koleji Kampüsü’nde;  yaratıcılığı geliştirmek için özel kurgulanmış atölyelerde, bilimden sanata, kişisel gelişimden hobilere kadar pek çok alanda uygulamalı ve eğlenceli bir öğrenme süreci yaşayacak.



Öğrencilerin akademik, sosyal gelişimlerinin yanı sıra kişisel yeteneklerinin gelişimine büyük önem verdiklerini vurgulayan Okul Müdürü Fatih Canpolat ‘yapılandırmacı, yaşam temelli ve öğrenciyi merkeze alan bir eğitim-öğretim programı uyguluyoruz. Bu yılda geçen yıl olduğu gibi eğitim öğretim dönemi başlamadan Denizli’deki bütün öğrencilere açık bir atölye  programı uygulayacağız. Programın birinci bölümü Forum Çamlık Alışveriş Merkezinde 29 - 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Eğlenceli Bilim Atölyesi. Burada çocuklarımız deneyimleyerek keşfedecek ve öğrenecek, Programın ikinci bölümü ise 31 Ağustos  - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında TED Denizli Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.  Eğitim öğretim kadromuz ile kültür, sanat, bilim ve spor alanlarında çocuklarımızın çok yönlü gelişimine katkı sağlamak, ve farklı alanlarda öğrenebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri bir atölye programı tasarladık. Geçen yıl Denizli halkının yoğun ilgi gösterdiği  Eğlen Öğren Atölyelerine bu yıl da tüm çocukları 29-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ne 31 Ağustos -4 Eylül 2015 tarihleri arasında ise TED Denizli Koleji Kampüsü‘ne davet ediyoruz’. Katılmak isteyen öğrenciler program detaylarını web sitemizden, sosyal medya kanallarımızdan ve okulumuzdan alabilirler.”