Eğitime büyük yatırımlar yaparak desteğini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, şimdilerde ilçeye bir anaokulu daha kazandırıyor. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi tarafından Sümer ve Sevindik Mahalleleri’ne hitap edecek yepyeni bir anaokulu yapılıyor. 3 ay içinde bitmesi planlanan okulda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, anaokulu inşaatında çalışmaları inceledi. Başkan Subaşıoğlu, okulun yapımıyla ilgili yaptığı açıklamada, eğitime büyük destekler verdiklerinin altını çizdi.

“DİĞER OKULLARDAKİ KALİTEMİZİ BU OKULDA DA GÖSTERİYORUZ”

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime çok büyük önem veriyoruz. Merkezefendi sağlığın merkezi, huzurun merkezi, yeniliğin merkezi… Ama bütün bunların ötesinde eğitimin de merkezi. Bugün burada inşaatını incelediğimiz bölgedeki, Sümer-Sevindik Anaokulu’nu anahtar teslim olarak yapıyoruz. Bütün parasal yükünü Merkezefendi Belediyesi olarak valilikle yaptığımız protokol gereği biz üstlendik. Bu okulumuz önümüzdeki 3 ay içinde Sümer ve Sevindik mahallelerine hizmet vermek için çok modern bir biçimde hizmete alınacak. Diğer okullardaki kalitemizi bu okulda da gösteriyoruz” diye konuştu.

“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Başkan Subaşıoğlu açıklamasının devamında da “Burası sadece anaokulu olarak tasarlandı. Onun için özel bir anaokul. Tıpkı Hayme Hatun Anaokulu, yine bizim kazandırdığımız Yenimahalle Anaokulu gibi… Geleceğimize sahip çıkmak adına eğitime katkı sağlamaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse 3 ay sonra Sümer-Sevindik Anaokulu’nun açılışını hep beraber yapacağız” dedi.