HABERDENİZLİ.COM

Denizli Özel Seviye Anadolu Lisesi geçtiğimiz günlerde öğrencilerine muhteşem bir gezi organize etti. Gezi kapsamında Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Maltepe Üniversitesi'nin kapsamlı seminerlerine katılan öğrenciler ayrıca Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Ayasofya gibi tarihi yerleri de rehber eşliğinde gezip bilgi aldı. Geziye 41 öğrencinin yanı sıra 3 öğretmen katıldı. Gezi Hakkında bilgi veren Denizli Özel Seviye Okulları Kurucu Müdür Mahmut Catlık,"Gezinin düzenlemme amaçı öğrencilerin sınav motivasyonunu yükseltmek ve birkaç üniversiteyi görmelerini sağlamak".dedi. 

Ögrenciler, Gezdikleri üniversitelerde çeşitli bölümlerdeki öğretim üyelerinden, dekan yardımcılarından ve öğrenci tanıtım kulüplerinden bölümler, işleyiş ve burslar hakkında detaylı bilgi aldılar. Gezi esnasında öğrenciler Sabancı Üniversitesi'nde kahvaltı yaparken, Koç Üniversitesi'nde öğle yemeği yeme fırsatı buldu.
Denizli Özel Seviye Anadolu Lisesi Öğrenciler için düzenlenen 3 günlük gezi üniversiteleri bizzat gezme ve o havayı teneffüs etme şansını bulan öğrencilerin sınav motivasyonları oldukça yükseldi.