Denizli'de faaliyet gösteren Özel Denizli Seviye Okulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin gençlerine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı 100. yıla yakışır bir coşku ve heyecanla kutladı.

Bu yıl faaliyete geçen Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kutlama etkinlikleri saygı duruşu ve istiklal marşının hep bir ağızdan okunması ile başladı.

Öğretmen ve öğrencilerin günün mana ve önemini belirten konuşmalarının ardından Seviyeli öğrenciler Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan olayları anlatan gölge oyunu tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Etkinlikler Seviye öğrencilerinin daha önce ödül aldığı "Kocasını Pişiren Kadın" adlı tiyatro gösterisi ile son buldu.

Okul Müdürü Mahmut Catlık, "Türk'ün Başbuğuna ve onun yüreği çelik zırhlı ordusuna selam olsun.Türk Milletinin özgürlük hareketinin başladığı günün 100. Yılını Özel Denizli Seviye Okulları olarak büyük bir coşkuyla kutladık. Yüreği büyük öğrencilerimize, emeği geçen tüm öğretmen ve çalışanlarımıza, bizi yalnız bırakmayan velilerimize, misafirlerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza gönül dolusu teşekkür ederiz." dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel denizli seviye okulları19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı