HABERDENİZLİ.COM

Özel Denizli Seviye Okulları geçtiğimiz 19 Şubat tarihinde gerçekleşen Denizli Geneli Liseler Arası Bilgi Yarışmasında Derece Alarak, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Denizli Okul Sporları Kapsamında Düzenlenen Halk Oyunları Branşı Düzenlemesiz Kategorisinde Anadolu Lisesi Ekibi İkincilik Ödülü aldı.

Bu yarışmanın akabinde 26 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında ise 5-A Sınıf öğrencilerinden Güzin Eda Mutlu Seviye Okullarını yarışmada temsil etti.

Yapılan yarışmalarda Başarıya Doymayan Seviye Okulları Öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençler Arası Tiyatro ve Senaryo Yarışmasına "Evlilik" Adlı Oyunla Katıldı. Yarışmada rol alan öğrenciler, Zeynep Ceren Işık, Berat Kovan, Mustafa Efe Toptamış, Mukaddes Güvensoy, Sıla Can Ve Haydar Emre Aktaş'ın gösterdiği başarılı performans ile herkesi büyüledi. 

Sanata Olan İlgisini Hiç Eksik Etmeyen Seviye Okulları her yıl büyük bir katılım ile gerçekleştirilen "Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları"  Şiir okuma yarışmasına, Ceylin Ünal İbrahim  Can Uyur ve Zehra Sude İşlek katılarak İkincilik Ödülü Aldı.

Ayrıca 15 Şubat 2019 Tarihinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda Düzenlenen Liseler Arası Okul Sporları Atıcılık Branşında yapılan yarışmalara katılan Seviye Öğrencisi Mirace Mihriban Ekiz Denizli Üçüncüsü Oldu.

Yine Denizli Geneli 32 Okulun Katıldığı 12-13-14 Şubat 2019 Tarihinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvasında Özel Denizli Seviye Ortaokulu Satranç Takımı İle Mücadele etti. Turnuvada 32 Takım Arasından 5. Olarak Tamamdı.