HABERDENİZLİ.COM

Denizli Özel Seviye Anadolu Lisesi ve Ortaokulu'nda yapılan başkanlık seçimiyle ilgili açıklama yapan Okul Müdür Mahmut Catlık, “Okul başkanı seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek  açısından önemli buluyoruz. Bu yüzden Denizli Seviye Anadolu Lisesi’nde bu çalışmaları titizlikle yürütmeye önem gösteriyoruz. Bu kapsamda okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul başkanlığı seçimi gerçekleştirildi." dedi. 
 
Okul başkanlığı için aday olan öğrenciler, Mustafa Semih Karaca, Doğan Ördek, ve Ceren Gümeli, lise başkanlığı İçin, Salih Efe Çolak, Emirhan Yılmaz, Dilanur Ün, Mustafa Selim Keçelioğlu, Baturalp Koçoğlu, Muhammet Ateş ise ortaokul başkanlığı için adaylıklarını koydular.

Başkanlık için aday olan öğrenciler 8-11 Ekim tarihleri arasında propaganda çalışmaları yaptı. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıttılar.
Seviye Okulları'nda yapılan başkanlık seçiminde tüm öğrencilerin oy kullandığı belirtildi. Seçim, öğretmenler gözetiminde gizli oy yöntemiyle gerçekleşti. Oylama sonucunda 11-A sınıfından Ceren Gümeli lise okul başkanlığına seçirilirken, 7-B sınıfından Emirhan Yılmaz ise ortaokul başkanlığına seçildi.

Seviyede Seçim HeyecanıSeviyede Seçim Heyecanı