Denizli Özel Severgazi Eğitim Kurumu öğrencileri, Cambridge Universitesi UCLES sınavlarında önemli bir başarı kaydetti ve uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalarını aldı.
Cambridge Universitesi YL(Starters,Movers,Flyers) ve Esol (Ket/Pet) sınavı sonuçlarına göre, Özel Servergazi Koleji  öğrencileri yüksek not alarak bir üst sınava girmeye hak kazandı.
Sınava giren öğrenciler %90 başarı göstererek Denizli’nin gururu oldular.
Okul konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde öğrenciler sertifikalarını ve ödüllerini  alırken büyük heyecan ve sevinç yaşadı.
Sınava toplamda 457 öğrenci katılırken 305 öğrenci de üstün başarı gösterdi. Bu öğrencilere toplam 20.750 TL  para ödülü verildi.
Törene; okul idarecileri, öğretmenleri ve veliler katıldı. Törene katılan Servergazi Okulları genel müdürü Recep Ali Özkan, Servergazi eğitim kurumları olarak  İngilizce öğretimine çok önem verdiklerini çünkü geleceğin aranan insan profilinin  iyi bir yabancı dil bilen , donanımlı bir insan tipi olacağını söyledi.  Bunun içinde  öğrencilerin İngilizce’yi iyi bir şekilde öğrenebilmeleri için bütün imkanlarını  seferber ettiklerini belirtti.
Özkan  İngilizce öğretimine ana   sınıftan  itibaren başladıklarını ifade ederken, başarının tesadüf olmadığını dile getirdi.  Servergazi Kolejin’de İngilizce öğretiminin bir marka olduğunu ve bunu sınavda gösterdikleri başarıyla ispat ettiklerini belirtti. Bu öğrencilerin  üniversiteyi kazandıkları  zaman yeterlilik sınavı için  büyük bir avantaj yakalayacaklarını belirten  Özkan , başarılı olan öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.