Denizli Servergazi öğrencileri İngilizce kitap okuma projesinde üstün bir performans gösteriyor. Okul  MyOn İngilizce  Programına 5 ve 6. Sınıflarda  başlamış bulunuyor. Türkiye’de bir çok okulda takip edilen proje,  öğrencilere  online kitap okuma alışkanlığı kazandırarak İngilizce gelişimine katkı sağlamaktadır. MyOn İngilizce  Programı, İngilizce eğitimini zevkli bir sürece dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Dünya üzerinde birçok ülkede yaygın olarak uygulanan bu tür programların hedefi, yabancı dili klasik ders formatından kurtararak eğlenceli bir hobi haline dönüştürmektir. 
Bir çok okul arasında Servergazi Koleji öğrencileri öğrenci başına kitap okumada ilk üçte yer alarak okumaya nekadar önem verdiklerini gösterdiler .En çok kitap okuyan öğrencilere ödüller verildi. 
Okul  Müdürü Uysal Cesur ; “Öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimi için önemli olan okuma işinin bir hayat tarzı  haline gelmesinde idareci ve öğretmenlerimize önemli rol düşmektedir. Böylesi güzel etkinliklerle okumayı teşvik etmek gerekir. Öğrencilerin dil eğitimine bakış açısını olumlu yönde değiştirmek ve dili sevdirmek için okulda veya evde mutlaka teknolojiyi kullanmak gerekiyor. Servergazi Koleji olarak öğrencilerimizin teknolojiyi iyi kullanmalarını istiyoruz. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz hem İngilizce öğreniyor hemde kitap okuma alışkanlığı kazanıyor.  Projeyi takip eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.