Özel Servergazi Eğitim Kurumları, yine önemli bir başarıya imza attı. Her yıl Denizli'yi bir çok bilimsel yarışma ve olimpiyatlarda temsil eden ve kenti ödüllere boğan Özel Servergazi Eğitim Kurumları, yine büyük bir başarı örneği gösterdi. 22. Ulusal Tübitak Bilim Olimpiyatları ve 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları'ndan okulun öğrencileri 9 ayrı madalya ile döndü.

Servergazi Okullarının temsiliyle Denizli, bu başarılarla kendi rekorunu kırarak tarihinin en yüksek başarısını yakaladı. Olimpiyatlarda Türkiye'de İstanbul, İzmir ve Ankara'nın ardından Denizli en fazla madalya alan 4. il oldu. Özel Servergazi Eğitim Kurumları yöneticileri, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyerek elde edilen başarıları Denizli ile paylaştı. Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, kurum olarak her yıl Denizli'yi temsilen katıldıkları yarışma ve olimpiyatlarda Türkiye'ye örnek başarı ve derecelerin elde edilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencileri tanıtarak madalya başarılarını anlattı.

Birinciler birincisi
19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları'nda Özel Servergazi Eğitim Kurumları öğrencisi Ozan Kaymak, altın madalya alarak büyük sevinç yaşattı. Kaymak, olimpiyatlarda 4 altın madalyadan birisini aldı, ancak en yüksek puanla madalyaya ulaştığı için birinciler birincisi oldu. Denizli'ye ve okuluna haklı bir gurur yaşattı. 
Madalya Mutluluğu
22. Ulusal Tübitak Bilim Olimpiyatları ve 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları'nda madalya alan Servergazi öğrencileri şöyle sıralandı. Halil Özkan, Matematik olimpiyatları'nda gümüş madalya elde etti. Geçen sene gerçekleşen TEOG sınavının Türkiye'nin tek birincisi olarak adını öne çıkaran Başak Önder ise Matematik Olimpiyatları'nda Gümüş madalya alarak ayrı bir seviç yaşattı. Yine geçtiğimiz yıl Matematik Kız Milli Takımı'nda Avrupa 2. olan Feyza Duman, Matematik Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya alarak başarısını sürdürdü. Alperen Gözeten'de , Matmatik Olimpiyatları'nda Bronz madalyanın sahibi oldu. Tübitak Bilim Olimpiyatları'nda ise Serranur Çetin biyoloji alanında bronz madalya, Hatice Kübra Yıldırım Kimya dalında bronz madalya, Mehmet Saim Elma, Metamatik dalında bronz madalya, Vedat Mert Asan, matematik dalında bronz madalya alarak büyük başarılara imza attı. 
Düzenlenen toplantıda öğrencilerin başarısından dolayı Özel Servergazi Eğitim kurumları, onlara altın hediye ederek ödüllendirdi.  

DERECELER, BAŞARININ GÖSTERGESİ
Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, toplantıda şunları söyledi, "Kurum olarak ulusal ve uluslararası başarıları gelenek haline getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Okulların açılmasının ardından iki ay bile geçmemesine rağmen yine ulusal yarışmalarda elde ettiğimiz başarıların sevinci içindeyiz. Özel Servergazi Eğitim Kurumları kurulduğu günden bugüne kadar ortaya koyduğu titiz eğitim anlayışıyla başarıdan başarıya koşuyor. Hayatın her alanında teknolojinin son örneklerini kullanarak, öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Deneyimli eğitim kadrosu, modern fiziki yapısı, eğitimdeki farklı kalitesiyle başarının anahtarını sunuyoruz. 25 yıllık tecrübesiyle Özel Servergazi Eitim Kurumları, bu yılda olduğu gibi ortaya koyduğu başarılarla göz kamaştırmaya devam ediyor."