2011 ÖSYM verilerine göre Matematik, Geometri, Fizik ve Matematik Fen alanlarında Türkiye 1. olarak Denizli’nin gururu olan Servergazi Liseleri Tübitak tarafından belirlenen Matematik bayan milli takımına 2 öğrenci göndererek olimpiyat alanında da başarılarını devam ettirmiş Dünya 3. olarak ülkemize dönmüştür.
Başarılarıyla göz dolduran marka şehre marka okul olma yolunda hızla yoluna devam eden Servergazi Liseleri bu başarılarını Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’dan çifte plaket alarak taçlandırmıştır.
Bir dizi temaslar için Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN LYS’de 4 dalda birinci olan Servergazi Liselerini tebrik ederek Servergazi Liseleri müdürü Recep Ali YALÇIN ‘a; ardından Tübitak (EGMO) Matematik Olimpiyatlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Dünya 3. olan Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Gülşah ONUR’a başarı plaketi verdi.
Servergazi Liseleri okul müdürü Recep Ali YALÇIN: “Denizlimizin ekonomi alanındaki büyümelerine ve ihracatındaki artışlara ayak uydurmak amacıyla eğitim alanında da bu başarıyı yakalamayı hedeflediklerini ifade ederek; Servergazi Liseleri’nin 2012 YGS sonuçlarına göre ilk 1000’de 11 öğrenci 50 dereceyle Türkiye 17. çıkarması bizleri mutlu etmiştir.” şeklinde konuştu.  
Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN bu başarıların kazanılmasında başta öğrencilerimizin ailelerine, idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.