Denizli Özel Servergazi  Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen İngilizce öğretiminde mükemmeli yakalama projesi 7-8 ocak tarihlerinde okulumuzda yapıldı. 
Projenin  amacı İngilizce eğitiminin kalitesini yükseltmek, etkili öğretmenler yetiştirmek ve onların yaşam boyu mesleki gelişimlerine katkı sağlamak olarak belirlendi.
Proje  Oxford University Press, ile İngilizce öğretiminde kaliteyi yakalama  çerçevesinde Servergazi koleji ortak projesi olarak yapıldı. Programa Oxford University Quality Schools  öğretmen yetiştirme uzmanı Merve Oflaz katıldı. Merve Oflaz öğretmenlerle birlikte derslere  girerek plan-gözlem-değerlendirme kriterine göre öğretmene destek projesini takip etti. 

Merve Oflaz , dil öğreniminde gelişen çağa ayak uydurarak dil eğitmenlerinin kendilerini yenilemeleri gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Seminerde dijital çağda sınıfta kullanılabilecek görsel çeşitlilik, farklı kültürlere ait konuların modern ELT materyallerine uyarlanması, eğlenceli konuşma aktiviteleri, çoklu zeka ve yabancı dil eğitiminde kullanılan en son teknolojiler gibi konular üzerinde duruldu.’dedi 

Proje sonunda,  Servergazi Kolejinde üst seviyede İngilizce öğretildiğini belirten Oflaz bütün öğretmenlere gayret  başarılarından dolayı teşekkür etti.