Yıldızlar genel Kategoride F.Emre Boz, Yıldızlar Kadın Kategoride Elif Kayabaşı, Küçükler Genel Kategoride M.Emre İlkimen, Küçükler Kadın Kategoride Ceren Beyhan, Minikler Kadın Kategoride Nehir Tokat, Minikler Genel Kategoride Y.Sarp Çallıoğlu, Gençler Kadın Kategoride Melda İpeker, Gençler Genel Kategoride İ.Doğuhan Demirelli’nin 1. Olarak tamamladıkları turnuva sonunda Gençli Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Ayvaz Polat, Okul Müdürleri ve yarışmacılarının ailelerin katıldığı törende sporculara madalyaları takdim edildi.

Satranç turnuvalarına hız kesmeden devam eden Teras Park’ta 23 Nisan Bayramı’na özel olarak 18-28 Nisan tarihleri arasında 23 Nisan satranç Turnuvası düzenlenecek.
Türkiye Genelinde Sadece 35 İlde Düzenlenecek Dart Turnuvalarının da Adresi Teras Park Olacak
Satranç turnuvaları ile 2000 den fazla sporcuyu ağırlayan Teras Park’ta, dart turnuvası heyecanı başlıyor. Türkiye genelinde 35 ilde düzenlenecek dart turnuvalarında, Denizli de pilot iller arasında yer alıyor. Dart turnuvasının ilki, 12 Nisan’da Teras Park’ta Dart Turnuvası Gençler İl Birinciliği olarak düzenlendi. 21 sporcunun yarıştığı turnuva ilk olması itibari ile büyük önem taşıyor. 14-15-16 Nisan tarihlerinde de Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvası yine Teras Park’ta düzenlenecek.
“Dart sporuna ilgi duyan herkesi 26 Nisan’daki turnuvaya davet ediyoruz”
Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan Denizli’de ilk defa düzenlenen dart turnuvasına ilişkin şunları söyledi: “Satranç Turnuvaları ile başlattığımız spora ve sporcuya destek çalışmalarımıza bir yenisi dart turnuvası oldu. Denizli’de ilk defa yapılan turnuvaya ev sahipliği yapmak bizler için de mutluluk verici. Pilot il olarak seçilen ilimizde dart sporunun daha da yaygınlaşması için 26 Nisan tarihinde 18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olarak turnuva düzenleyeceğiz. Dart sporuna ilgi duyan herkesi turnuvaya kayıt yaptırmaları için Teras Park’a bekliyoruz”dedi.