1. Dönem ortak sınavlarında soruların tamamını doğru cevaplandıran Atatürk Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Fatma Umay Alper ve Cumhuriyet Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Gülsüm Sıla Ülker çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Öğrenciler başarıyı düzenli kitap okuyarak, derslerini günü gününe çalışarak, derslerde öğretmenlerini iyi dinleyerek, çok soru çözmenin yanında çözemedikleri soruların çözümünü mutlaka bularak çalıştıklarını söylediler. Ders çalışmanın yanında sosyal sportif faaliyetlere de zaman ayırdıklarını dile getirdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Talat Tokyay: "Öğrencilerin başarısı için, bütün okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğe yönelik hedeflerini gerçekleştirecek olan çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamaktır. Özverili çalışmalarından dolayı okul yöneticilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu konuda bize her konuda destek olan başta Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza; bizimle işbirliği içinde olan; bütün öğrenci velilerimize, hayırseverlerimize, daire amirlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Ali Şanlıer: "Acıpayam olarak 1. Dönem Ortak Sınavlarında iyi bir sonuç elde edildi. Ortak Sınav Puan Ortalaması ile Denizli ilinde ikinci olma başarısı gösterildi. Bu başarının ortaya çıkmasında özveri ile çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, okul yöneticilerimizi, bütün öğretmenlerimizi ve öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan öğrenci velilerimizi ayrı ayrı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Öğrencilerimize; ileride ülkemize, milletimize faydalı,  iyi insan, iyi vatandaş olmalarını, sahip olduğunuz mesleklerle ülkemize, milletimize hizmet etmenizi temenni ederim. "Eğitime destek veren Acıpayam Belediyesine, tüm gönüllülere ve hayırseverlerimize teşekkür ettiğini söyledi.