Her zaman bir pazar günü, sınav veya seçimin olduğu günlere rastlayan saatlerin ileri veya geri alınmasında bir değişiklik yok.
Yine saatler ileri alınıyor, yine sınav var. 27 Mart pazar günü (bugün) geceleyin saat 03.00'te 1 saat ileri alınarak 04.00 kabul edilecek. Bu değişiklikten etkilenecek olanları tecrübeli vatandaşlarımızdan öğreniyoruz. Saatlerin ileri alındığı sabahlarda genelde toplu taşıma araçlarında mutlaka bir aksilik olduğu, şoförün saatini ileri almayı unuttuğu, sınavı olan bazı öğrencilerin bu yüzden sınava yetişemediği, bazılarının da her ihtimale karşı eski saate göre hareket ettiği belirtildi.

Onun için bu gece saatlerimizi ileri alıyoruz. Sabahleyin de televizyonlardan saati teyit edip ona göre hareket etmeliyiz. 27 Mart'ta yapılacak olan Yabancı Dil Sınavı (YDS)'na girecek olan öğrencilerin daha dikkatli davranmaları, bilhassa ilçelerden Denizli'ye gelecek olan öğrencilerin itidalli olmaları gerektiği belirtildi. YDS sonuçlarında başarılı olabilmek için çok sayıda öğrenci ter dökecek.

Yarın Türkiye genelinde ve Denizli'de yapılacak olan YDS, yeni saate göre saat 09:30’da yapılacak ve 2,5 saat sürecek.