Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 17. dönem mezunlarını törenle uğurladı. PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene PAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sebahattin Nas, Prof. Dr. Ali Keskin, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Recep Kutlubay, öğretim elemanları, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Kutlubay, 7 bölümde 128 öğrenciyi mezun ettiklerini belirterek, bugüne kadar toplam 1063 öğrenciyi sağlık ordusuna dâhil ettiklerini söyledi. Rektör Yardımcısı Nas da bu mezuniyetin PAÜ’nün kuruluşunun 20. yılında ilk mezuniyet töreni olduğunu belirterek, bunun haklı gururunu yaşadığını ifade etti. Ailelere seslenen Nas, "Evlatlarınızı birçok sıkıntıya rağmen, büyük özverilerle bugünlere kadar getirdiniz. Birer meslek sahibi yaptınız. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e layık evlatlar yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Nas ve Prof. Dr. Keskin, dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve çiçeklerini takdim etti. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler daha sonra meslek andını okudu. Öğrenciler mezuniyet sevincini keplerini havaya atarak kutladı.