Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yaklaşık bir ay boyunca sürecek bahar şenlikleri başlıyor. 
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) bahar şenliklerinin, 28 Nisan’da başlayarak bir hafta sürecek olan "6. Tiyatro Festivali" ile start alacağı belirtildi. PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları tarafından düzenlenecek olan "6. Tiyatro Festivali" çerçevesinde PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde Savaş Aykılıç’ın bir söyleşi düzenleyeceği kaydedilirken, aynı gün akşam ise PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları’nın "Kapıyı Ölüm Çalıyordu" adlı oyunu sahneleyeceği 
bildirildi. Anadolu, Ankara, Cumhuriyet, Hacettepe, Haliç, İstanbul, İstanbul Bilgi ve Süleyman Demirel üniversitelerinin katılacağı festivalde, toplam 13 oyunun sahneleneceği ifade edildi.
Bahar şenlikleri kapsamında 13 Mayıs’ta Model Grubu, 14 Mayıs’ta Kolpa ve 15 Mayıs tarihinde ise Gülşen'in konser vereceği, 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek etkinlikler kapsamında fotoğraf sergisi, opera, rock ve halk müziği konserleri, satranç turnuvası, şiir dinletisi, dans festivali, resim şöleni, tiyatrolar ve halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirileceği kaydedildi.