HABERDENİZLİ.COM

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Yargıtay Onursal Başsavcısı Hasan Erbil, HSYK Üyesi Alp Arslan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Alb. Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ile birlikte ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ile birlikte çok sayıda protokol üyesi, akademisyenler, Pamukkale Üniversitesi İdari Yönetimi ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Pamukkale Üniversitesi’nin tanıtım filmi gösteriminin ardından Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ve Öğr. Gör. Birol Işıkdemir’in sunduğu müzik dinletisi ile devam etti. Törende, sırasıyla Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yaptığı açılış konuşması yapılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Hasan Karahan açılışta konuşma yaptı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni’nin açılış konuşmalarının ardından tören akademik yıl açılış dersleri ile devam etti.2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda ilk olarak öğrenci alan Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı törende sırasıyla Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Üyesi Alp Arslan ve Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil yılın açılış derslerini gerçekleştirdiler.
Açılış derslerinin ardından tören protokol üyelerinin törene katkı ve katılım gösteren konuklara hediye takdimi ile son buldu.