Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) 2011 – 2012 eğitim öğretim yılı içerisinde Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda, derece alan sporcu ve antrenörlerini ödüllendirdi.
PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sebahattin Nas, Genel Sekreter Adnan Caner, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sinan Baş, Yüksek Okul Müdürleri, daire amirleri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Açılışta konuşma yapan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sinan Baş, her yıl olduğu gibi bu yıl da PAÜ olarak katıldıkları spor faaliyetlerinde başarılı sonuçlar elde ettiklerine belirtti. Rektör Vekili Nas ise sporcuların elde ettikleri başarılarının devamını diledi. Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Hentbol, badminton, bilek güreşi, judo, salon futbolu, voleybol gibi çeşitli branşlarda derece elde eden takım ve sporcular kupalarını Rektör Vekili Prof. Dr. Sebahattin Nas’a takdim etti Sporculara madalyalarını Rektör Vekili Nas, Genel Sekreter Caner, Daire Başkanı Baş ve Daire Başkan Yardımcısı Emin Kabukçu verdi.
PAÜ’nün çeşitli spor dallarında takım ve sporcuların aldığı başarılar şöyle: 
Voleybol branşında Kız Voleybol Takımı 1. Lig'e yükseldi.
Güreşte 66 kilo serbest stilde Muhammet Gürsoy Türkiye ikincisi, 55 kilo serbest stilde Mehmet Sait Gültekin Türkiye üçüncüsü, 66 kilo grekoromen stilde Mustafa Raşit Şener Türkiye üçüncüsü oldu. 
Karate’de 68 kiloda Mücessem Buse Avcu Türkiye üçüncüsü olurken, bayan takımı Türkiye üçüncüsü oldu.
Triathlon’da Zekeriya Yücetürk Türkiye ikincisi olurken, erkek salon futbol takımı 1. Lig'e yükseldi.
Judo bayanlar 52 kiloda Vildan Kömrelli Türkiye ikincisi olurken, 70 kiloda Kübra Elgin Türkiye üçüncüsü oldu. 
Bilek güreşinde Yiğit Gönen 80 kiloda sağ ve sol kolda Türkiye şampiyonu olurken, Fatma Yıldız +70 kiloda sol kol Türkiye ikincisi, Ayşe Gümüş 55 kiloda sağ kol Türkiye üçüncüsü oldu.
PAÜ Hentbol takımı 2. Lig grup birincisi oldu.
Badminton takımı ise 1. Lig'e yükseldi.
Krosta ise Esma Aydemir Türkiye ikincisi oldu.
Okçulukta makaralı yay erkek takımı Türkiye üçüncüsü oldu.