HABERDENİZLİ.COM

PAÜ, 2019-2020 akademik yılında yükseköğretim hayatına ilk adımını atan yeni öğrencilerini ve ailelerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde çiçeklerle karşılıyor. Karşılama törenine PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı katıldı. 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet 2019-2020 eğitim öğretim yılı yeni kayıt haftasının ilk gününde Rektörlük Binası giriş katı ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’nde oluşturulan yeni kayıt masalarına gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından; yeni kayıt için gelen öğrencileri karşılamak, gerekli yönlendirme ve rehberlik desteğinde bulunmak amacıyla, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından oluşturulan bilgi edinme masasını ziyaret etti. Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve PDREM Müdürü Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı’dan terminalde oluşturulan bilgi edinme masası ile ilgili bilgi alan Rektör Prof. Dr. Bağ ve beraberindeki heyet, karşılanan yeni öğrenciler ve aileleri ile tanıştı.

PAÜ İrtibat Masaları Yeni Öğrencilerin İhtiyaçlarına Hızlı Çözümler Üretiyor

PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından kurulan “Yeni Kayıt İrtibat Masası”nda görevli gönüllü hocalar ve öğrenciler, yeni kayıt için gelen öğrencilerin sorun ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek üzere PAÜ Kınıklı Yerleşkesi’ne üniversitenin tahsis ettiği servislerle ulaştırılan öğrenciler, Rektörlük giriş katında oluşturulan alanda kayıt işlemlerini tamamlayıp kurulan bilgilendirme masaları ile üniversite hakkında merak ettikleri tüm detay bilgileri edinme şansı yakalıyor. 
Kayıt haftası boyunca hizmet verecek olan servisler tarafından sabah 08.00 ile akşam 16.30 saatleri arasında her 30 dakikada bir olmak üzere PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali arasında karşılıklı seferler gerçekleştirilecek.  
19 -23 Ağustos 2019 tarihleri arasında devam edecek yeni kayıt haftasında yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.