2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz okul-kurum müdürleri ile toplantılarla bir araya geliyor. 
Denizli’de faaliyet gösteren özel eğitim okulları müdürleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yaptığı toplantıda Şube Müdürü Ramazan Tandır ve özel eğitim okul ve kurum müdürleri hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada, "Denizli’de 19 okul ve kurumda 1355 öğrencimize özel eğitim hizmeti vermekteyiz. Bu öğrencilerimizin içerisinde 23 yaşını doldurarak eğitim dışında kalan öğrencilerimizde mevcut. Bunlarda halk eğitim aracılığı eğitimlerine devam ediyorlar. Aynı zamanda öğrenciler ve velileri taşımalı eğitim kapsamında okullarına gelip gidiyorlar. Öğrencilerimiz ücretsiz olarak yemeklerini de okullarında yiyebiliyorlar. Özel eğitim okullarımızda, özel eğitime ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek, engellerini minimuma indirme çabası içerisindeyiz" dedi. 
Denizli'nin özel eğitim alanında fiziki ve eğitim bazında bir çok ilden daha üstün durumda olduğunu kaydeden Tandır, "Özel eğitim okullarımızı Türkiye’de model haline getirebilmek için sizlerden hizmet ve destek bekliyorum. Sizlerden öğretmenlerinizle ve diğer özel eğitim okulları ile bir aile ortamı içerisinde karşılıklı paylaşım ve dayanışma içerisinde olmanızı istiyorum. Bu çocuklarımız bizim için çok özel ve bir o kadar da önem arz ediyorlar. Hepinize çalışmalarınız da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.