Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, çalışanlarına güvenli ve sağlıklı bir ortamda Organize Sanayi Bölgesine hizmetlerini sunmaları noktasında Bölge Müdürlüğü A sınıfı İG Uzmanı İbrahim Ereşme tarafından “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” ve İlk Yardım Eğitmeni Ersin AYCAN tarafından “Temel Yaşam Desteği” eğitimleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 
A sınıfı İG Uzmanı İbrahim Ereşme tarafından verilen eğitimde “Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği” ana başlığı altında çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası sebepleri, hukuki sonuçları ve çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler verildi. 

İlk Yardım Eğitmeni Ersin Aycan tarafından verilen “Temel Yaşam Desteği” eğitiminde kalbi duran kişiye ilk müdahalenin önemi ve ilk 5 dakikada hasta veya yaralıya yaklaşım, hava yolu açıklığı ve dolaşımın sağlanması için yapılması gerekenler uygulamalı bir şekilde anlatıldı. İlk Yardım Eğitmeni Ersin AYCAN, Temel yaşam desteğinin önemine dikkat çekerek, “TYD, ilk dakikalar içindeki müdahaleler zinciri ve yaşam kurtarmadır. Kalp-Akciğer durmasını izleyen hızlı, etkili kalp-akciğer canlandırması ölüm oranını azaltır. Kaybedilen her dakika kalp ve beyin dokusunun geri dönüşümsüz hasarı ile ilişkilidir ” dedi.