Denizli’de bulunan okullarda okçuluk eğitimi almış 93 sporcu öğrencinin katıldığı yarışmalar minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleşti. Denizli Atatürk stadında 2 gün süren elemeler sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve yarışmaya katılım belgeleri verildi. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrenciler Haziran ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Okullar Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda okullarını temsil edecek.



Büyük Başarı DENOK’tan
Denizli’de yapılan yarışmalarda madalya alan 37 sporcu öğrenciden 21’i Denizli Okçuluk Spor Kulübü’nden çıktı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde Antalya’da okullarını temsil edecek olan 29 sporcu öğrenciden de 16 sporcu öğrenci yine DENOK’tan.
DENOK Başkanı Serkan Bursalı ve eşi Kulüp Antrenörü Sevinç Bursalı yarışmalarda elde ettikleri başarı karşısında çok mutlu olduklarını belirterek; “Denizli Okçuluk Spor Kulübü olarak bir yılı aşkın süredir okçuluk eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Almış olduğumuz bu başarı kulübümüzün farkını ortaya koyuyor. Öğrencilerimizin yetenekleri ve özverili çalışmalarımızın karşılığının başarı olarak geri dönmesi bizleri çok onurlandırdı. Bundan sonrada okçuluk anlamında Denizli ve Türkiye’de sesimizi duyurmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler.