Denizli Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi olan Osman Bülent Eşki bir yandan başarılı bir şekilde mesleğini yaparak öğrenci yetiştiriyor, diğer yandan dört bölümde eğitim görerek öğrenciliğe devam ediyor.
Eğitime gönül vermişliğin en büyük örneklerinden birini sergileyen Öğretim Görevlisi Osman Bülent Eşki, 'Okumanın yaşı yoktur' cümlesinin yanına 'Okumanın zamanı yoktur'u da ekledi. 20 yıllık eğitimcilik hayatına her sene yeni bir başarı ekleyen Eşki, şimdilerde Pamukkale Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İslam ve Düşünce Tarihi eğitimi görüyor. Bununla da yetinmeyen başarılı hoca, görev yaptığı Tavas Meslek Yüksekokulu'nda Aşçılık Bölümü'nde öğrencilik yapıyor. Bitti mi? Tabi ki bitmedi! Osman Bülent Eşki, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde de Sosyoloji okumaya da devam ediyor.

DOKTORASINI DA SÜRDÜYOR
Öğretim Görevlisi. Osman Bülent Eşki eğitimciliğinin ve öğrenim gördüğü bu üç programın yanı sıra doktora eğitimine de devam ediyor. Ankara'daki St. Clements Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji programına devam eden Eşki, "İnsanın yaşı ne olursa olsun eğitim görmeyi sürdürmeli, iyi bir insan olmak için çaba sarf etmeli" sözleri ile kendisini özetliyor.

'ÇOCUKLARIMA İYİ BİR BABA  OLMAK İSTİYORUM'

Mesleğinin yanı sıra dört bölüm okumanın sanıldığı kadar zor olmadığının altını çizen Eşki, "Kendimi hiçbir zaman eğitim ortamından alıkoymadım.Yeni bilgilere ulaşmak, yeni şeyler öğrenmek gerçekten çok güzel. Üç çocuk babasıyım. Çocuklarıma daha iyi bir baba olmak, daha bir eğitim sağlamak için okuyorum. Eğitim hayatın her yerinde var" dedi.