Denizli Barosu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvası’nın üçüncüsü, bu yıl Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Spor Salonunda yapıldı.
Denizli Barosu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Şubesi, Dr. Metin Sürmeli Spor Kulübü ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilen turnuvanın ödül törenine, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan, turnuva direktörü Halil Hilmi Darı, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Kenan Ömeroğlu ve davetliler katıldı.
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan üçüncüsünü gerçekleştirdikleri turnuvanın geçen yıllara göre daha yoğun katılımla gerçekleştiğini belirterek, “Denizli ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel okullarının da katkısıyla ve katılımıyla gayet güzel bir etkinlik oldu” dedi.
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Kenan Ömeroğlu da, etkinliğe ellerinden geldiğince destek vermeye çalıştıklarını belirterek, “Turnuvaya 250 den fazla sporcu katıldı. Bunların arasında 6 yaşında olanlar da vardı. Bu çok sevindirici bir durum. Bundan sonra yapılacak tüm satranç etkinliklerinde salonumuz tüm kurumlara tahsis edilebilir” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından, Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvasına katkıda bulunanlara plaketleri verildi. Turnuva ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.
Turnuvada dereceye giren sporcular şunlar:
“C kategorisinde; 1.Elif Kayabaşı, 2. Ceylin Tikveşli, 3. Münevver Gül Yıldız. B kategorisinde 1. Berkan Başkaya, 2. Selahattin Erdal, 3. Ege Demir. A kategorisinde 1. Serkan Soysal, 2. Mehmet Ali Saraç, 3. Okan Bulgurlu.”