Fen Bilimleri, fizik, kimya ve biyoloji zümrelerinin ortaklaşa çalışması olan Bilim Şenliğine Denizli’ de bulunan lise ve ortaokullardan yoğun katılım sağlanırken protokol üyelerinden de Merkezefendi Kaymakamı Şükrü GÖRÜCÜ, Uşak Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN, Teftiş Kurulu Başkanı Musa Dinç ve ODTÜ Fen Bilimleri Koordinatörü Mehmet BİLGİÇ bizleri yalnız bırakmamıştır.

Çeşitli deneylerin ve bilim şovlarının yapıldığı, yarışmaların düzenlendiği şenlikte misafirlerimiz; spor salonunda sergilenen fuar alanını ziyaret etmiş, deneylere katılarak keyifli zamanlar geçirmiştir.


Bilim Şenliğinde öğrencilere fen bilimlerini sevdirmek, olumlu bakış açısı kazandırmak ve öğrencilerde farkındalık yaratmak amaçlanmıştır.

Şenliğimizde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, desteklerini bizden esirgemeyen okul yönetimimize, etkinliğimize ilgi gösteren tüm okullara, yanımızda bulunan değerli veli ve misafirlerimize, emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve etkinlikleri gerçekleştiren tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.