HABERDENİZLİ.COM

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık’ın 1.700.000 TL katkı sağladığı Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi 24 derslikli okul açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Mehmet Ali Uyanık ve eşi ile aile yakınları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Vali Hasan Karahan yaptığı konuşmasında; “Herkese hayırlı sabahlar. Güzel bir günde hayırlı bir iş için burada beraberiz. Mütevazı bir açılışla karşınızdayız. Çünkü oldukça samimi, gerçekten mütevazı bir hayırseverimiz var ve ihlasla Allah rızası için bir hayır yaptı. İnşallah da bu okulun temeli ihlas ve samimiyet üzerine atıldığı için bu okuldan Denizli’ye, Türkiye’ye ve tüm dünyaya hizmet edecek çok kaliteli ve farklı nesiller yetiştirileceğine inanıyoruz.

Bu okulun temelinde aşk, alın teri ve samimiyet var. Mehmet Ali Amcamız ve Naile Teyzemiz bizim gönlümüzün sultanları. Emeği geçenleri kutluyoruz. Gençlerimizden; bu samimiyetle, bu aşkla memleket, millet yolunda hizmete talip olmalarını, bu güzel örneği her zaman gözlerinin önünde tutarak kendilerinin de bu yolda yürümelerini öneriyorum. Hepinize tekrar saygılar sunuyorum, okulumuz milletimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından, Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nin açılışı Valimiz Hasan Karahan, Uyanık Ailesi ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 

Açılışın ardından Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri okulda incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet ettiler.

Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi Törenle Açıldı