Denizli’de Kardelen İlkokulu öğrencileri, kullanmadıkları eşya ve oyuncaklarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarına dağıtılmak üzere Denizli Belediyesi Sevgi Eli'ne bağışladı. 
Hayırseverlerin bağışlarını, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli'ne en anlamlı desteklerden biri de Kardelen İlkokulu öğrencilerinden geldi. Anaokulu öğrencileri, okul müdürü Nermin Er, Feyza Tola ve öğretmenleriyle ziyaret ettikleri Sevgi Eli Mağazası'nda kullanmadıkları eşyaları görevlilere teslim etti. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşi Berrin Zolan ise minik misafirlerine Sevgi Eli'ni gezdirdi. Berrin Zolan, Sevgi Eli'ne en anlamlı ziyareti ve desteği minik öğrencilerin verdiğini kaydederek, "Bugün burada Kardelen İlkokulu'nu ağırlıyoruz. Sevgi Eli kurulduğu günden bugüne birçok hayırseverin yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yardıma ihtiyacı olanla yardım etmek isteyenleri Sevgi Eli'nde buluşturmaya devam ediyoruz. Bizi biz yapan manevi değerlerimiz var. Bunların başında da paylaşmak gelir. Çocuklarımıza ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum’" dedi.
Kardelen İlkokulu Müdürü Nermin Er de çocuklara öncelikli olarak manevi duyguları öğrettiklerini belirterek, "Yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olmak gerektiğini çocuklara göstermek istedik" dedi.