Değerli Basın Mensupları öncelikle Denizli Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonuna ismi verilen gazeteci kardeşimiz İlyas Haytan’a Alahtan rahmet diliyorum. Aynı kazada yaşamını yitiren Alperen Ersoy kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

Bugün ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak için canını seve seve veren şehitlerimize Allahtan rahmet , gazilerimize Acil şifalar diliyorum.

20 yıllık tecrübe ile başladığımız okulculuk çalışmaları ile ilgili sizleri bilgilendirmek amacıyla burdayız. Seçkin Anadolu Lisesi olarak Akademik başarının yanı sıra ülkemize hizmet edecek genç nesillerin yetiştirilmesini ilke edindik. Bunu gerçekleştirmek için Seçkin Anadolu Lisesinde Mikro Eğitim Sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemin amacı öğrencilerin mevcut sorunlarını mikro düzeyde çözebilmektir. ‘’ Kişi bilmediğinin düşmanıdır’’ öğrencilerimizin geçmiş eğitim sürecinde yaşadıkları sorunlara mikro çözümler sunuyoruz.

Seçkin Anadolu Lisesi ödevsiz okul konseptinde çalışmaktadır. Öğretmenlerimiz tarafından verilen ödevler After School saatinde öğretmen gözetiminde çözülmektedir.

Seçkin Anadolu Lisesinde kişiye özgü Rehberlik – Danışmanlık sistemi vardır.

YGS-LYS hazırlık programımız mevcut müfredatımızın dışında yoğun bir şekilde gerçekleşmektedir.

Yaz Kamplarımızdaki amacımız ise öğrencilerimizin geçmişe dönük eksiklerini giderebilmektir.

Seçkin Anadolu Lisesinde sınıflar 8-12 kişiliktir.