İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin öncülüğünde ve International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/Laureate Foundation (Sylvan/Laureate Vakfı) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’nın işbirliği ile gerçeğe dönüştürülen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri sahiplerini buldu. 3 Nisan 2014’te santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilen tören ile en başarılı 10 projeye ödül verildi. 71 proje arasından 10 projenin ödül aldığı BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’nde Denizli’den katılan Elvan Başarı, dezavantajlı kadınların toplumdaki yerlerinin güçlenmesini ve daha bilinçli kadınlar sayesinde kendi ayakları üzerinde durabilen bir neslin yetişmesini amaçlayan "Meraklı Merdane" projesi ile ödül almaya hak kazandı. 
İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Murat Borovalı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yöneticisi Sevim Conka’nın konuşması ile başlayan törende Elvan Başarı “Proje kapsamında dezavantajlı birçok kadını bir araya getirerek onlarla beraber butik pasta, cupcake ve kurabiye yapıp ürünlerimizi satıyoruz. Gelirini ise yine kadınlarla paylaşıyoruz” dedi.
Genç Sosyal Girişimci Ödülleri ile finalistlerin her birine, liderlik, iletişim ve iş planı konularında kapsamlı eğitimlerin yanı sıra 3.500 Amerikan Doları destek verildi.