Mavi Bilgi Kolejleri, Denizli genelinde düzenlediği Matematik Olimpiyatları’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı. İlkokul 4.,5.,6.,7. ve 8. sınıf yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı sınavda dereceye girenlere madalya dağıtıldı.

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı. Denizli genelinde yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı Matematik Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri verildi. Zaman zaman heyecanlı ve duygusal anların yaşandığı törende eğlenceli dakikalar da yaşandı.

“MAVİ BİLGİ AİLESİ OLARAK MUTLUYUZ”

Düzenlenen yarışma hakkında konuşan Mavi Bilgi Kolejleri Kurucusu İbrahim Göncüoğlu, “Çok güzel duygular içerisindeyiz. Denizli genelinde düzenlemiş olduğumuz, 2. Matamatik Olimpiyatı’na çok ciddi bir katılım oldu. Matematik konusunda meraklı öğrencilerimiz, farklı bir bakış açısıyla, olimpiyat mantığıyla karşılarına gelen soruları cevapladı. Zorlu bir sınavın ardından finale imza attılar. Bu finalde ilk 30’a giren öğrencilerimize bronz, gümüş ve altın madalyalarla ödüllendirdik. Onlarda bu gururu burada yaşadılar. Biz de Mavi Bilgi ailesi olarak bu etkinlikten büyük bir mutluluk duyduk” dedi. Matematik dalıyla yarışmalara başladıklarını ifade eden Göncüoğlu bunu diger alanlarda da düşündüklerini belirtti. 

Mavi Bilgi Kolejleri Matematik Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrenciler salondan madalyalarıyla ayrıldı.