HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de 5 yıldan bu yana, eğitim sektöründe hizmet veren Mavi Bilgi Koleji, başarılı öğrencileri ödüllendiriyor. Mavi Bilgi Kolejleri olarak en büyük değil en iyi eğitim veren kolej olmak için çabaladıklarını ifade eden Mavi Bilgi Koleji Okul Müdürü Nail Suna, “Okulumuzda sınıflarımızın mevcudu 8 ile 12 arasında değişiyor. Biz bu rakamın 15’i geçmesini istemiyoruz. Düşük mevcutlu sınıflarda öğrencilerimizin her türlü sorunuyla çok daha yakından ilgilenebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Eğitim kalitesi olarak Denizli’de oldukça iddialı olduklarını söyleyen Suna,  “Denizli’de en büyük kolej olmak gibi bir iddiamız yok. Tüm gayretimiz en iyi kolej olmak.” diye konuştu.

ÜCRETSİZ EĞİTİM FIRSATI
Mavi Bilgi Koleji düzenlediği bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilere ücretsiz veya indirimli olarak eğitim alma fırsatı sunuyor.  14 Ocak 2018 Pazar günü düzenlenecek sınava tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılabilecek.

3 seans şeklinde yapılacak olan sınavlara başvuracak öğrenciler, Mavi Bilgi Koleji’nin internet adresinden veya 0 258 373 42 43- 0 258 241 38 21 numaralı telefondan başvurabilecek.  Eğitim bursu, öğrencinin başarısı devam ettiği sürece devam edecek.

Sınav sonucunda her sınıf düzeyindeki; 1. olan öğrenciye yüzde 100 eğitim bursu, 2. olan öğrenciye yüzde 75 eğitim bursu, 3. olan öğrencilere yüzde 50 eğitim bursu verilecek.