Denizli'de eğitim veren Mavi Bilgi Kolejleri hafta sonunda, Anasınıfı, İlkokulu ve Ortaokul öğrenci, veli ve öğretmenlerle Hotel Casa Bianca Köz Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda buluştu. 

Mavi Bilgi Kolejleri Kurucusu Özlem Göncüoğlu, kahvaltıya katılan ailelere, "Tecrübeli eğitim kadrosuyla  Mavi Bilgi Kolejleri; Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesiyle eğitim vermektedir . Her zaman en iyi olmayı ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Kurumumuz, öğrenci ve velilerinin takdirini kazanarak, kendini yenileyerek büyümektedir." dedi.

Mavi Bilgi Kolejleri  Müdürü Nail Suna, öğretmenlerimize, öğrencilerimize , velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. 1 Eylül 2018'e kadar yapılacak olan Yaz Okulu Programı ve 2018-2019 yılında Mavi Bilgi Kolejleri'nin başarısını artıracak projeler ve etkinliklerle ilgili bilgilendirdi.

Mavi Bilgi Koleji ailesi olarak öğrencilerimiz ve velilerimizin, öğretmenlerimizle  tanışmasının ve kaynaşmasının neşe ve sıcaklığının yaşandığı güzel bir kahvaltı etkinliği oldu.