700 lise öğrencisinin yarıştığı Akdeniz Matematik Olimpiyatlarının birinci aşaması 30 Martta gerçekleşti. İkinci aşaması 11 Mayısta yapılan Akdeniz Matematik Olimpiyatında dereceye giren 64 öğrenciye 13 Mayısta düzenlenen ödül töreninde ödülleri takdim edildi.
Denizli Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Akdeniz Matematik Olimpiyatlarında aldığı madalyalarla olimpiyat başarılarına bir yenisini daha ekledi. Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Feyza Duman Altın Madalya, Mehmet Fazıl Aydınlı ise Gümüş Madalya almaya hak kazandı.
Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Feyza Duman, altın madalya aldığı için çok mutlu olduğunu, başarısının düzenli çalışmanın yanı sıra okulunun ve öğretmenlerinin büyük katkısı olduğunu ifade etti.  
Olimpiyat Jüri Başkanı Prof. Dr. İlham Aliyev, konuşmasında Türkiye'de TÜBİTAK matematik olimpiyatlarının ardından gelen en prestijli olimpiyatın "Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları" olduğunu, Türkiye'nin en yetenekli çocuklarının Antalya'da yarıştığını ve profesör kariyerindeki isimlerin bile 10 saat zaman ayırıp çözmekte zorlanacağı soruları çözme yeteneğine sahip çocukların olimpiyatta dikkati üzerlerine çektiğini anlattı. Bilgi ve yetenek seviyesi yüksek bu çocukların dünya olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edeceğini vurguladı.