HABERDENİZLİ.COM

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, TÜBİTAK 49. Liseler Arası Bilim Projeleri Yarışması'nda Ege Bölgesi birincisi seçilen ‘Biyonik El Projesi’yle ilgili bilgi sunan başarılı öğrenciler Okay Yantur, Umut Orhan ve öğretmenleri, destek verilmesi durumunda seri üretime geçebileceklerini ve çok daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını söylediler.

Öğrencilerin ‘biyonik el’ projesiyle sunumunu, prototip üzerinden ilgiyle dinleyen MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri , destek konusunda olumlu yaklaşımda bulundular. “Gencecik çocuklarımızın bu başarısı ülkemiz adına ve Denizli’miz adına bizleri gururlandırmıştır” diyen MAKSİAD Başkanı Sarı konuşmasını şöyle sürdürdü.
 “Sunumu merakla ve ilgiyle sonuna kadar takip ettik. Özellikle bizim sektördeki  iş kazası riskini düşündüğümüzde, böyle bir çalışmanın biz makinacılara ve birçok farklı sektöre  büyük faydaları olacağına inanıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimize  MAKSİAD olarak elimizden gelen desteği vermek istiyoruz.” dedi.