HABERDENİZLİ.COM

PAÜ Spor Salonu’nda bu yıl 21-22-29 Haziran tarihlerinde üç gün süreyle düzenlenecek olan Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin açılış programına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Yargıtay Onursal Başsavcı Hasan Erbil, Adalet Eski Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Av. Şeniz Doğan, Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan,  Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Yalçın, Kale Belediye Başkan Vekili Keziban Güngören, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Erdinç Duru, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile birlikte PAÜ Akademik ve İdari Personeli, il protokolünden üyeler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Liseyi Bitirdikten 30 Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan tören, Pamukkale Üniversitesi Tanıtın Filmi gösterimi, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar-Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’in ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar-Müzik Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Birol Işıkdemir’in gerçekleştirdiği müzik dinletisiyle devam etti. Tören, mezunlar adına konuşma yapan Pamukkale Üniversitesi Öğrencisi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Birincisi Dr. İdris Sarıkaya’nın konuşması ve devamında protokol konuşmaları ile sürdü.
Tören; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Denizli Valisi Hasan Karahan’ın yaptığı açılış konuşmalarıyla devam etti. 
Tıp Fakültesi ile başlayan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı.

Liseyi Bitirdikten 30 Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Pamukkale Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Merhum Doç. Dr. Mustafa Karatepe’nin kızı Dr. Melike Nur Karatepe, mezuniyet belgesini takdim eden Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Aybek ile duygu dolu anlar yaşadı.

Törende, Adalet Eski Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, oğlu Dr. Mehmet Uçar’a mezuniyet belgesini takdim ederek, oğlu ile mezuniyet sevincini paylaştı.

55 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Bölüm Üçüncüsü Oldu
Pamukkale Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Durali Akkan, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün (İkinci Öğretim) üçüncüsü olarak mezun olarak, hem çalışıp hem okumanın mümkün olduğunun bir örneği oldu.

Liseyi Bitirdikten 30 Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

PAÜ Eski Çalışanı Jeoloji Mühendisliği Bölümünün Birincisi Oldu
Törenin ikinci gününde ise Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çal Meslek Yüksekokulu, Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olma heyecanını yaşadı.

PAÜ eski çalışanı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bilal Arslan, Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Birincisi olarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Liseyi Bitirdikten 30 Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

Liseyi Bitirdikten Otuz Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi
PAÜ Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programından yüksekokul ve program birincisi olarak mezun olan Reşika Sezgin Kaymakçı birincilik ödülü ve belgesini Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın elinden alırken kızı Selem Kaymakçı ve oğlu Erdi Kaymakçı annelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Törenin üçüncü günü ise 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olup, Fen Edebiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Enstitülerin öğrencileri mezun olma heyecanını yaşayacak.