Denizli’de 3. liseler arası münazara şampiyonası üç günlük müsabakalardan sonra yoğun bir seyirci katılımıyla gerçekleştirildi. Oldukça zevkli bir final karşılaşması yapıldı. Denizli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesinin işbirliği ile düzenlenen Denizli Büyük Şehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla gerçekleşen şampiyonaya 20 lise katıldı. 
Liselerde araştırma ve sorgulama yetisini sağlayarak eğitim seviyesini yükseltmek, teoriğimizi ve hitap gücümüzü geliştirirken çözümler üretmek, lise eğitimini alan öğrencilerimizin tartışmayı kavgadan ayırmalarını sağlamak, öğrenciler arası iletişimi artırarak sosyalleşmelerine yardımcı olmak,başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve bu tür etkinliklere katılımlarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen şampiyonada birbirinden ilginç fikirler tartışıldı.
Bu yıl 3.sü düzenlenen “Denizli Liseler Arası Münazara Şampiyonası” sonuçlandı. Pamukkale Üniversitesinde yapılan grup maçlarının ardından final maçı Çatalçeşme’deki OdaTiyatrosu salonunda yapıldı.
Finalde karşılaşan Özel Servergazi Fen Lisesi, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi, Özel Servergazi Günay Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri izleyicilere keyifli bir maç sergiledi. Maçın sonunda Servergazi Günay Fen Lisesi Denizli şampiyonu olarak kupayı kazandı.  Öğrencilere ödüllerini Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan verdi. Yarışmanın jüri başkanı Gediz Üniversitesinden Süleyman Girgin: “Öğrencilerin üniversite standardında bir maç ortaya koydular.” Yarışma sonunda şampiyon olan takım öğrencilerine birer dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Şampiyon öğrencilerden EslemBilgin: “Birincilikten öte bu münazaranın bize çok şey kattığını düşünüyorum. Bir konuda çok boyutlu düşünmeyi öğrendim. Özel Servergazi Günay Fen lisesi bu yıl açıldı. Okulumuzun ilk öğrencileri olarak ilk yılımızda şampiyonluk kupasını aldığımız için çok mutluyum. Okulumuza ve bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”dedi. 
Münazara il birincisi öğrenciler, okullarında büyük bir coşkuyla karşılandılar. Servergazi Günay Fen Lisesi Müdürü Muhammet Dolukan: “Yarışmaya katılan öğrencilerin fikirlerini hoşgörü içersindetoplum huzurunda güzelce savunmaları oldukça önemli. Özel Servergazi Günay Fen Lisesi’nin ilk yılında bu başarısı mutluluk vericidir. Öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.
Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın: “Bu turnuvaya katılan 20 liseden 4 lisenin, finaldeki dört okuldan iki tanesinin Servergazi Eğitim Kurumlarından olması memnuniyet vericidir. Bu yarışma bu tür çalışmalara ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Şampiyonun Servergazi Günay Fen Lisesi olmasından çok mutlu oldum. Öğrencilerimi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.”dedi.
Yarışmada tartışılan konular: 
1. Tur  Ünlülerin özel hayatı hiçbir şekilde medyada yer almamalıdır.
2. Tur  Seçim barajı kaldırılmalıdır. 
3. Tur Stadyumda çıkan olaylar sonucunda kulüplere değil bireylere ceza verilmelidir. 
4. Tur  Büyük şehirlerde tüm şehir halkını ilgilendiren konularda referanduma gidilmelidir. 
5. Tur Devlet, karşılıksız sosyal güvence (yeşil kart gibi) sağladığı bireylerin organlarına öldükten sonra el koymalıdır. 
Çeyrek:  18 yaşına basan çocukların sabıka kayıtları silinmelidir. 
Yarı:    AB ülkeleri, göçmen mahallelerini dağıtmalıdır. 
Final:  Ekonomik kalkınma uğruna çevreye zarar verilebilir