Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu (SBTYO), geçen yıl KPSS sınavında aldığı başarılara bir yenisini ekledi. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Zafer Altaş, kendi alanında Türkiye ikincisi oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan PAÜ SBTYO Müdürü Doç. Dr. Bülent Ağbuğa, "2012 yılı KPSS başarı ortalamalarına göre Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümlerinde Türkiye birinciliği, Rekreasyon bölümünde ise Türkiye üçüncülüğü elde ettik. Ayrıca 2012 yılı KPSS'de Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde Derman Tokgöz Türkiye ikincisi olmuştu. Okulumuz bu başarılarına yeni bir başarı daha ekleyerek 2014 KPSS Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde Zafer Altaş 90,41'lik puan ile Türkiye ikincisi oldu. Bu yıl okulumuz bölümler bazında da yeni başarılar beklemektedir" dedi.

Okulda aldığı eğitim ve sistemli bir çalışmayla bu başarıyı elde ettiğini belirten Zafer Altaş, öğretmenlik mesleğinin gereğini yerine getirmek için elinden geleni yapacağını, hayallerine ulaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.