Denizli Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, sosyal etkinliklere devam ediyor.
  Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri Sorumlusu Sezgin Tüfekçi, Karaman Bilgi Evi öğretmenleri ve öğrencileri, Beyağaç’ın Uzunoluk Köyü 23 Nisan İlköğretim okuluna ziyarette etti. Burada daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kurs merkezi ve bilgi evi öğretmen ve öğrencileri ayrıca, okulun ihtiyacı olan, bilgisayar, yazıcı, öğrenci kırtasiye malzemeleri, gıda, kitap, önlük, kıyafet gibi ihtiyaçları temin etti. Okul ziyaretine, Beyağaç Kaymakamı Soner Özer ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve Beyağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Özdemir, İlçe Emniyet Amiri İsmail Orak, Jandarma İlçe Komutanı Mehmet Malgır da katılarak öğrencilere destek verdi.
   Karaman Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde öğrenim gören öğrenci ve velilerin büyük ilgi ve beğenisiyle karşılanan bu proje, ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunma, paylaşma manevi ve kültürel değerlere sahip çıkma, öğrencilerin köy okulundaki eğitim ve öğretim koşullarını görmeleri amacıyla da ayrı bir önem taşıyor. Köy halkı da misafirlerine hazırlamış oldukları börekleri, ikramları Bilgi Evi’ndeki öğretmen ve öğrencilere ikram etti. Öğrenciler sohbet ederek, şarkılar söyleyerek bu anlamlı ziyarete renk kattı.