Türkiye dereceleriyle ve kitlesel başarılarıyla odak noktası olan Körfez Dershaneleri’nden, dershane eğitiminde duyulmadık kampanya. Körfez Dershaneleri, öğrencinin istediği üniversiteyi kazanamaması durumunda dershaneye ödediği ücreti iade etme garantisi veriyor. Dershane enel Müdürü İdris Albayrak, kampanya kapsamında öğrencilerin sadece derslere devam etmesi, sınavlara katılması ve rehber öğretmeninin gösterdiği hedefler doğrultusunda düzenli ders çalışmasını istediklerini söyledi. 

Son yıllarda kitlesel başarılarıyla ve Türkiye dereceleriyle adından sıkça söz ettiren Körfez Dershaneleri, 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine iddialı ve çok konuşulacak bir kampanyayla giriyor. Bu kampanya ile öğrencileri sınava daha iyi bir motivasyonla hazırlama ve kitlesel başarı çıtasını yüzde 100’lere taşıma hedefleniyor. Öğrencinin istediği üniversiteyi kazanamaması durumunda dershaneye ödediği ücreti iade etme garantisi veriliyor. Bunun için öğrencilerin sadece derslere devam etmesi, sınavlara katılması ve rehber öğretmeninin gösterdiği hedefler doğrultusunda düzenli ders çalışması isteniyor.

'ÜCRETİN TAMAMINI İADE ETME GARANTİSİ VERİYORUZ'
Denizli  Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris ALBAYRAK, “Körfez Dershaneleri, Ege Bölgesi’nin en güçlü eğitim kuruluşudur. Üniversiteye hazırlıkta birkaç yıldır bazı şubelerimizde pilot uygulamasını yaptığımız ve öğrencilerimizin başarısına katkı sağladığını gördüğümüz kazanma garantili kampanyamızı bu yıl tüm şubelerimize yayıyoruz. Hafta içi grubu öğrencilerimize, istediği üniversiteyi kazanma garantisi veriyoruz. Kampanyaya katılan öğrencilerimizin tüm tercihlerini kendisinin yapmasını istiyoruz. Tercih ettiği bölümlerden birini kazanamayan öğrencinin dershane ücretinin tamamını iade ediyoruz. Öğrencilerimize, derslerin yanında iyi bir rehberlik hizmeti vererek ve düzenli çalışma takibi yaparak istediği üniversiteyi kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerin istediği üniversiteyi kazanmak için yapmaları gereken tek şey, derslere devam etmek, sınavlara katılmak ve rehber öğretmeninin gösterdiği hedefler doğrultusunda düzenli ders çalışmaktır.” dedi.


'ÖĞRENCİLERİMİZİ AKILLI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİYLE DESTEKLİYORUZ'
Akıllı tahta, akıllı defter ve animasyonlarla zenginleştirilmiş altyapıyla eğitim verdiklerini anlatan Albayrak, “Bir iki yıldır okullarda da akıllı tahta kullanılmaya başlandı ancak ders materyali ve içerik sıkıntısı yaşanıyor. Körfez Yayınları’nın hazırladığı akıllı tahtayla uyumlu akıllı defterlerde video, görsel ve animasyonlarla ders anlatımlarını zenginleştirdik. Akıllı eğitim teknolojilerinin, öğrenmeye katkı sağlayacak birçok faydası var.
Akıllı eğitim teknolojileri, öğrencinin kısa sürede konuları daha iyi kavramasını, zaman kazanmasını, daha çok örnek çözmesini, eve gittiğinde kendi başına çalışabilmesini, daha iyi tekrar yapabilmesini sağlıyor. Bir öğrencinin üniversiteye hazırlıkta en çok ihtiyaç duyduğu şey zamandır, çünkü okulda dört yılda gördüğü konuları bir yılda tekrar edip sınavlara hazır hale gelmesi gerekiyor. Biz öğrencilerimize sunduğumuz teknolojik altyapıyla zamanı en iyi şekilde kullanmasını, bir yıl içinde sınavlara hazır hale gelmesini sağlıyoruz.
Bizim kullandığımız akıllı eğitim teknolojileri, öğrencinin sınavlara hazırlık çalışmalarını kolaylaştırıyor. Öğrencileri sınavlara hazırlayan tecrübeli öğretmen kadromuzun yanında yayın kalitesi, VBS (Veri Bilgi Sistemi), RDS (Randevulu Ders Sistemi), ÖTS (Ödev Takip Sistemi), Sanal Kütüphane, Körfez Video, Körfez TV gibi çok önemli eğitim altyapımız var. Bunlardan en önemlisi Körfez TV uygulamasıdır. Alanında uzman öğretmenlerimizin ders anlatımlarını video olarak kayıt altına alıyoruz. Öğrenciler, dershanede dinlediği dersi evine gittiği zaman bir bilgisayar ve internet aracılığıyla ‘korfez.com.tr’ adresinden, sanki özel öğretmenden ders alıyormuş gibi tekrar dinleyebiliyor. Körfez TV, diğer eğitim kurumlarında olmayan, bizim öğrencilerimize sunduğumuz önemli hizmetlerden biridir.” dedi.