Denizli Cankurtaran'da yaklaşık 150 kişinin katıldığı pikniğe Serinhisar Müftüsü Hacı Öz, Serinhisar Aşağı Mahalle Camii İmam Hatibi Ercan Bal, Çiftekavaklar Camii İmam Hatibi İsmail Atik, Ağalar Camii İmam Hatibi Musa Öğmen, Hacı Tosun Ağa Camii İmam Hatibi Bilal Taner ve Müezzini Kayyımı Rasül Akköse, Keşkek Camii İmam Hatibi Mehmet Kolyiğit, Orta Camii İmam Hatibi Murat Öğmen, Bekteşler Camii İmam Hatibi İlyas Sağun, Kölüler Camii İmam Hatibi Yıldıray Uçkun, Denizli Merkez Güvenç Kardeşler Camii Müezzini Kayyımı Yunus Sun, Denizli Merkez Gümüşler İkinci Camii Müezzini Kayyımı Mustafa Kayalı ve öğrencilerinin yanısıra din görevlilerinin eşleri katıldı.

Kuranı Kerim okunmasıyla başlayan program, öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli oyun ve skeçlerle devam etti. Eğlence ve coşkunun tavan yaptığı piknikte, ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.

Serinhisar Müftüsü Hacı Öz her yıl yenisi düzenlenen bu etkinliğin, asıl amacının farklı camilerde görev yapan Din Görevlilerini ve öğrencilerini bir araya getirmek ve kaynaşmak olduğunu belirterek katılım sağlayan davetlilere teşekkür etti.

Daha sonra katılımcılara hazırlanan ikramlar sunuldu. Yüzlerde tebessüm bırakan bu güzel kaynaşma ve tanışma pikniği, hatıra fotoğrafları çektirilerek son buldu...