HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen konferansa DENTUROD Yönetim Kurulu Üyeleri, DEGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, DESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bahçeşehir Koleji Öğrencileri, Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Lisesi Öğrencileri ve Akköy Otelcilik Lisesi Öğrencileri ve çok sayıda PAÜ öğrencisi katılım gösterdi.

Dedeman Park Denizli desteğiyle gerçekleşen konferans Dedeman Hotels&Resort International CEO’su Emrullah Akçakaya konuşmasıyla başladı. Emrullah Akçakaya, iş hayatı ve kariyeri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilere gelecekteki iş hayatları için çeşitli tavsiyelerde bulunan Akçakaya, başarılı bir kariyer hayatı için nelerin gerekli olduğunu anlattı. Emrullah Akçakaya, konuşmasını tamamladıktan sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferans sonunda Emrullah Akçakaya’ya teşekkür plaketini Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal takdim etti. Ayrıca, Emrullah Akçakaya’ya katılımlarından dolayı teşekkür için PAÜ Gastronomi Topluluğu adına topluluğın başkanı Mücahit Yeni tarafından TEMA Balıkesir Hatıra Ormanına bağışlanan fidanların sertifikası verildi.
Kariyer günü rüzgârında geçen etkinlikte öğrenciler tüm Dedeman Otelleri’ne özgeçmiş verme fırsatı yakaladı. Konferans sonunda gerçekleşen kokteyl vasıtasıyla Emrullah Akçakaya, tüm katılımcılar ile bir araya gelip onlarla hoş bir sohbet gerçekleştirdi.