MUTLU KELİŞTİ / HABERDENİZLİ.COM

İstek Vakfı Denizli Okulları, Denizli’de Merkezefendi ilçesinde bulunan Casa Bianca Hotel Köz Restaurant’da Denizli basınıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İstek Vakfı Denizli Okulları kampüs Müdürü Nevzat Neyzen Gökcen, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve gazeteciler katıldı.  

Kahvaltı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen İstek Vakfı Denizli Okulları kampüs Müdürü Nevzat Neyzen Gökcen, Lise müdür yardımcısı Burak Çeven, ortaokul müdür yardımcısı Şeminur Sırlan ve akademik koordinatör Metin Özaltun basına bilgi verdi.  

İstek Vakfı Denizli Okulları olarak 22 aylık bir hazırlık sürecinden çıktıklarını belirten İstek Vakfı Denizli Okulları kampüs Müdürü Nevzat Neyzen Gökcen, “Okulumuzun tanıtımını bu 22 aylık süre içerisinde Denizli halkı ile paylaştık. Nitelikli öğretmen kadromuz ve 34 yıllık bilgi birikimimizle Denizlili öğrencilerimizle deneyimimizi paylaşmaya geliyoruz. Bizler Atatürkçü, cumhuriyetçi, ilerici öğretmenler ve kurum olarak, Türk milli eğitim sisteminde 34. Yılını tamamlamış bir kurum olarak, Denizlili öğrencilere özellikle akademik, sosyal, sportif ve sanatsal anlamda hizmet etmek için geliyoruz. Kurumumuzu öne çıkaran eğitimlerden bir tanesi İngilizce eğitiminin yanında özellikle sportif ve sanatsal anlamda çalışmalarımız, aynı zamanda laboratuvar ve atölye çalışmalarımızla Denizli’ye farklılık yaratmaya geliyoruz.” dedi.

Motivasyonlarının ve heyecanlarının yerinde olduğunu belirten Gökcen, okul olarak Denizli’de başarılara imza atacaklarını belirtti. 

İstek Vakfı Denizli Okulları 34 Yıllık Tecrübeyle Geliyor