Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin nitelikli meslek edindirme kurslarından olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu ilk mezunlarını verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu'ndan mezun olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Yenişehir Kültür Evi'nde düzenlenen sertifika törenine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Otaklı, Denizli'de ciddi bir yemek kültürü olduğunu belirterek, kursa katılanlara teşekkür etti. Gökoğlan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin nitelikli meslek edindirme kurslarının bugüne kadar birçok kişinin meslek sahibi olmasına vesile olduğunu belirterek, ilk kez açtıkları Aşçılık Kursu'nun başarıyla geçtiğini söyledi.  Gökoğlan, "Burada yirmiye yakın kursiyerimiz şu anda öğretici oldular. Denizlimizin yöresel yemeklerini, öğrenmiş oldular.

Denizli yemek türlerinin sadece merkezde değil ilçelerde de birçok çeşit yemek çeşidi olduğunu ifade eden Gökoğlan, "Yöresel yemeklerimiz var, bunlar da kursumuzda öğretildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu ve benzeri kursları zaten açıyoruz. Şu anda bizim başta birçok spor dalı olmak üzere, hat, seramik, ahşap, ebru gibi kurs alan binlerce vatandaşımız var. İnşallah bu kursumuz da hepinize hayırlı olur" dedi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, beş aylık eğitimlerini tamamlayan 20 kursiyere sertifikalarını verdi.

Kursiyerler de kendilerine bu fırsatı veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.