Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "5. Honaz Kariyer Günleri" yoğun katılımla başladı. 
Honaz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, dekanlar, ilçe protokolü, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 
PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD öğrencilerinin oluşturduğu koro, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kısa bir müzik dinletisi sundu. Kariyer günleri etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini belirten Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, bu etkinliğin Türkiye’de bir ilçe meslek yüksekokulu tarafından düzenli olarak yürütülen ender kariyer günlerinden bir tanesi olduğunu söyledi. İş dünyası ile öğrencileri bir araya getirdiklerini belirten Karadeniz, mezun olan öğrencileri iş hayatına hazırladıklarını kaydetti.
Gelişen dünyada iş dünyasından kopuk bir üniversitenin düşünülemeyeceğini belirten Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, "İş hayatı ile bütünleşebilmiş üniversiteler gündemi daha yakından takip edebiliyorlar. Pamukkale Üniversitesi iş dünyası ile yakından çalışıyor. Bu birliktelik devam ettiği sürece daha büyük başarılar yaşanacaktır" dedi. 
Honaz MYO’nun diğer ilçe meslek yüksekokullarından farklı olduğunu belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da, "Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan Honaz MYO, yetiştirdiği ve mezun ettiği öğrencileri takip altına alıyor. İlçenin kısıtlı imkanlarına rağmen geleneksel Kariyer Günleri düzenleyerek, öğrencilerin çağdaş eğitim imkanlarından yararlanmasını sağlıyor. Ayrıca iki yıllık eğitimini üç yıla çıkartarak öğrencilerine OSB’de çalışma imkanı oluşturuyor. Honaz MYO yönetimini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından "Girişimcilik" konulu panele geçildi. Yrd. Doç. Dr. Ali Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı panelde Akova Tekstil Genel Müdürü İbrahim Ağanoğlu, Hacı Şerif Şekerciler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı ve ITS Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Özdemir sunumlarını gerçekleştirdiler. 
8 Mayıs tarihinde sona erecek "Kariyer Günleri"nde, toplam 8 oturum ve iki panel düzenlenecek.